Over FunghiClear™

Wat is FunghiClear™

FunghiClear™ is een antischimmelspray met unieke eigenschappen. Het product is met de grootst mogelijke zorg samengesteld uit enkel natuurlijke ingrediënten, waaronder Manuka-olie. De spray helpt om de huid in goede conditie te brengen. Het bestrijdt bestaande overlast en voorkomt nieuwe (her-)infectie van voet- en nagelschimmel.

Wat is Manuka-olie

Manuka-olie is een natuurlijke essentiële olie die wordt gewonnen uit de Manuka boom in Nieuw-Zeeland. De plant is familie van de Melaleuca Alternifolia waaruit Tea Tree-olie gewonnen wordt. Veel mensen zijn allergisch voor Tea Tree-olie, maar niet voor de Manuka-olie.

Van Manuka-olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek wijst uit dat de schimmelremmende werking van Manuka-olie zeer sterk is. Bijkomend voordeel is dat Manuka-olie een aangename geur heeft.

​Dit extract vormt de basis voor FunghiClear™, en kan heel goed worden ingezet bij de cosmetische en medische voetverzorging zoals: voetschimmels, wratten, diabetische voeten, eczeem, etc.

 Manuka Mentha-Piperita Lavandula Basilicum

Werking FunghiClear™

Manuka-olie, Basilicum-olie, Mentha-Piperita-olie en Lavandula-olie zijn de vier hoofdingredieënten van FunghiClear. Elk natuurlijk ingrediënt is zorgvuldig gekozen, met elk hun eigen unieke eigenschap. FunghiClear® heeft geen invloed op het microbioom van de huid en/of de nagel.

Anti-parasitair Manuka-olie
Antiseptisch Manuka-, Basilicum-olie
Immuun ondersteunend
Manuka-, Basilicum-, Mentha-Piperita-olie
Pijndempend, verzachtend
Manuka-, Basilicum-, Mentha-Piperita-olie
Schimmelwerend
Manuka-, Basilicum-, Mentha-Piperita-, Lavandula-olie
Verbetering huidconditie Lavandula-olie, Vitamine E

Gebruik FunghiClear™

Voeten en nagels voor toepassing goed drogen. Aangedane huid en/of nagels tweemaal per dag insprayen, bij voorkeur ’s ochtends bij het opstaan en ’s avonds bij het naar bed gaan. Bij gebruik samen met een medicinale- of verzorgende crème: eerst FunghiClear gebruiken en laten intrekken, daarna de crème aanbrengen. Voor een goed en langdurig resultaat is het belangrijk om deze dagelijkse routine zeker drie maanden vol te houden nadat de symptomen volledig zijn verdwenen. De behandelperiode verschilt per individu en kan soms wel tot een jaar duren voor een blijvend resultaat.

Verkrijgbaar via

In Nederland is FunghiClear™ te koop via onze webshop op funghiclear.nl, of via de professionele voetverzorgers en pedicures.