Vatbaar voor schimmel

Suzan heeft een vervormde grote teen nagel die half vast zit aan het nagelbed. Door een te kleine skischoen lang geleden. Om de 5 maanden komt ze bij mij om deze nagel weer wat in de goede vorm te frezen. Zij is heel tevreden over het resultaat. Dit soort nagels noemen we een trauma nagel en deze zijn vatbaar voor schimmels omdat ze niet meer plat op het nagelbed liggen. Daarom smeert ze de nagel regelmatig in met een schimmelwerend product van teetree olie en glyceryne.

Lieve groeten voor uw voeten,

Carla
Terug naar blog

1 reactie

Afgelopen 6 jaar bij Het Laser Centrum Zoetermeer met FunghiClear gewerkt als medical device ter ondersteuning bij het uitgroeiproces bij het laseren van kalknagels. Ik ben enthousiast omdat FunghiClear zowel de schimmelsporen als ook bacteriën aanpakt FunghiClear is een prima natuurlijk product is, van zeer hoge kwaliteit, ook te gebruiken bij zwangerschap en diabetes. Ook als alternatief als men bijvoorbeeld met andere middelen deze wegens medicatie niet mag gebruiken. Door de samenstelling is er van resistentie geen sprake.

Ellen van der Heijden Smits

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

  • Manuka

  • Mint

  • Lavendula

  • Basil

Talk about your brand

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.