FAQ

Ik heb een product online besteld en betaald. Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

  FunghiClear doet haar best om bestellingen binnen uiterlijk 48 uur te leveren. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat het verzenden van een bestelling iets langer op zich laat wachten. In dat geval neemt onze klantenservice contact met u op. Heeft u vragen over leveringen? Dan kunt u zelf ook contact opnemen met onze klantenservice via: contact@funghiclear.nl

  Ik ben niet tevreden over het geleverde product, hoe werkt het retourneren?

   Het is natuurlijk altijd vervelend dat je niet tevreden bent over een product. Wij doen ons best om je naar tevredenheid te helpen. Onze retourprocedure is helder en overzichtelijk.

   Ik zoek een product, maar kan het niet vinden in de webshop. Wat moet ik doen?

    Neem contact op met onze klantenservice via contact@funghiclear.nl, dan kunnen wij kijken of wij iets voor je kunnen doen.

    Mijn betaling is niet gelukt, maar ik wil wel graag bestellen. Hoe kan ik alsnog betalen?

     Je kunt altijd kiezen voor een overschrijving naar onze bankrekening NL08ABNA0824226003, maar als je contact zoekt met onze klantenservice via contact@funghiclear.nl kunnen wij ook een betaallink aanmaken. Je kunt dan betalen met de door jou gewenste betaalmethode.

     Ik wil bestellen, maar het product is niet op voorraad. Wat kan ik doen?

      Indien je twijfelt of het product (tijdig) leverbaar is, neem dan contact op met onze klantenservice via contact@funghiclear.nl.

      Kan ik FunghiClearTM gebruiken terwijl ik borstvoeding geef?

      JaFunghiClearTM is een antischimmelspray die 100% natuurlijke actieve ingrediënten bevat. Het is gebruikt voor plaatselijke toepassing om schimmelinfecties van de teennagels en voeten te bestrijden en te voorkomen. FunghiClearTM heeft geen farmaceutisch, metabolisch of immunologisch effect op het lichaam. Het verandert de externe omgeving van de schimmel waardoor het onmogelijk wordt om te gedijen. FunghiClearTM is geen geneesmiddel en wordt ook niet oraal ingenomen, het product wordt plaatselijk aangebracht naar geïnfecteerde delen van tenen en voeten. Als product met 100% natuurlijke actieve ingrediënten en zonder farmacologische, immunologische of metabolische effecten, wordt FunghiClearTM als veilig beschouwd voor moeders die borstvoeding geven. Praat met uw zorgverlener voor verder advies en bij het gebruik van FunghiClearTM lees altijd het etiket.

      Kan ik FunghiClearTM gebruiken als ik zwanger ben of probeer zwanger te worden?

      Ja. FunghiClearTM is een antischimmelspray die 100% natuurlijke actieve ingrediënten bevat. Het wordt gebruikt voor plaatselijke toepassing om schimmelinfecties van de teennagels en voeten te bestrijden en te voorkomen. FunghiClearTM is geen geneesmiddel en wordt ook niet oraal ingenomen, het product wordt plaatselijk aangebracht naar geïnfecteerde delen van tenen en voeten. Als een product met 100% natuurlijke actieve ingrediënten en geen farmacologische, immunologische of metabolische effecten, wordt FunghiClearTM als veilig beschouwd voor moeders en vrouwen die borstvoeding geven die zwanger zijn of van plan zijn zwanger te worden. Praat met uw zorgverlener voor verder advies en bij het gebruik van FunghiClearTM lees altijd het etiket.

      Is er kans op ernstige bijwerkingen als ik FunghiClearTM gebruik?

      Nee. FunghiClearTM heeft geen farmaceutisch, metabool of immunologisch effect op het lichaam en daarom zijn bijwerkingen onwaarschijnlijk. In zeldzame gevallen kan een gebruiker echter een allergische reactie krijgen op een van de actieve ingrediënten. Als u een allergische reactie ervaart na het aanbrengen van FunghiClearTM, stop dan met het gebruik van FunghiClearTM onmiddellijk en neem contact op met uw zorgverlener.

      Kunnen kinderen FunghiClearTM gebruiken?

      Ja. FunghiClearTM is een antischimmelspray die 100% natuurlijke actieve ingrediënten bevat. Het wordt gebruikt voor plaatselijke toepassing om schimmelinfecties van de teennagels en voeten te bestrijden en te voorkomen. FunghiClearTM heeft geen farmaceutisch, metabolisch of immunologisch effect op het lichaam. Het verandert de externe omgeving van de schimmel waardoor het onmogelijk wordt om te gedijen. Als natuurlijke behandeling is FunghiClearTM veilig te gebruiken op de voeten van kinderen. Spray FunghiClearTM op de geïnfecteerde nagels van het kind en tweemaal daags. Kinderen vanaf 3 jaar moeten onder toezicht staan door een volwassene bij het aanbrengen van FunghiClearTM. Spray FunghiClearTM vanaf een afstand van 2 tot 5 cm en laat de behandeling aan de lucht drogen. Buiten bereik van kinderen jonger dan 3 jaar bewaren en bewaren FunghiClearTM op een koele, droge plaats. Spreek met uw zorgverlener wanneer u jonge kinderen behandelt en lees altijd: het productetiket.

      Kunnen diabetespatiënten FunghiClearTM gebruiken?

      Ja. FunghiClearTM is een antischimmelspray die 100% natuurlijke actieve ingrediënten bevat. Je gebruikt het voor lokale toepassing ter bestrijding en preventie van schimmelinfecties van de teennagels en voeten. FunghiClearTM heeft geen farmaceutisch, metabolisch of immunologisch effect op het lichaam. Het verandert de externe omgeving van de schimmel waardoor het onmogelijk wordt om te gedijen. FunghiClearTM wordt plaatselijk aangebracht op aangetaste tenen en voeten. Aangezien het product niet wordt ingenomen oraal is er geen interactie met geneesmiddelen. FunghiClearTM heeft geen invloed op de bloedglucosespiegels noch het gebruik van andere medicijnen voor de behandeling van diabetes beïnvloeden. Personen met diabetes die voetinfecties vertonen, zoals zweren of open wonden, moeten: vermijd het gebruik van FunghiClearTM op open wonden. Praat met uw zorgverlener voor verder advies en bij het gebruik van FunghiClearTM lees altijd het etiket.

      Kan ik FunghiClearTM gebruiken als ik allergisch ben?

      Nee. Als u allergisch bent voor een van de actieve ingrediënten: Manuka-olie, Basil-olie, Pepermuntolie, Lavendelolie en vitamine E gebruik FunghiClearTM niet zonder eerst met uw medisch professional.

      Wat moet ik doen als ik per ongeluk FunghiClearTM op kwetsbare delen van mijn lichaam krijg anders dan mijn voeten of teennagels?

      Vermijd contact met ogen, mond of andere delen van het lichaam die gevoelig kunnen zijn voor: FunghiClearTM-ingrediënten.

      Als er onbedoeld contact plaatsvindt, spat u royaal koud water op het getroffen gebied om ervoor te zorgen dat: volledige irrigatie van de aangetaste plaats of totdat er geen waarneembaar gevoel van irritatie is. Neem onmiddellijk contact op met uw zorgverlener voor verder advies en begeleiding.

      Hoe lang kan ik FunghiClearTM veilig blijven gebruiken?

      FunghiClearTM is een antischimmelspray die 100% natuurlijke actieve ingrediënten bevat. Het wordt gebruikt voor lokale toepassing om schimmelinfecties van de teennagels en voeten te bestrijden en te voorkomen.

      FunghiClearTM heeft geen farmaceutisch, metabolisch of immunologisch effect op het lichaam. Het verandert de externe omgeving van de schimmel waardoor het onmogelijk wordt om te gedijen.

      Teennagelschimmel is hardnekkig en vereist toewijding aan de behandeling om de schimmel uit te roeien van teennagels of voeten. FunghiClearTM moet tweemaal daags op de aangetaste plekken worden gespoten.

      Dit proces duurt - afhankelijk van de ernst van de infectie - 3 tot 4 maanden van twee keer dagelijkse behandeling en mogelijk tot 12 maanden als de aandoening wijdverbreid is.

      Naarmate de schimmel zich terugtrekt, zal er een gezonde nieuwe nagel beginnen te groeien vanaf de basis van de teen.

      Zodra een gezonde nagel op zijn plaats is, moet u de behandeling nog minstens 8 tot 12 weken voortzetten om te voorkomen dat een herinfectie.

      Het wordt aanbevolen om FunghiClearTM in de binnenkant van de schoenen te spuiten, omdat schoenen een bron van herinfectie. Schoenen moeten minimaal één keer per week worden behandeld.

      Omdat het een product is dat 100% natuurlijke actieve ingrediënten bevat, zijn er geen veiligheidsproblemen op de lange termijn bezorgd over zijn.

      Praat met uw zorgverlener voor verder advies en bij het gebruik van FunghiClearTM lees altijd het etiket

      Zijn er synthetische chemicaliën in FunghiClearTM?

      Nee. De actieve ingrediënten in FunghiClearTM zijn 100% natuurlijk en veilig. Dit is waarom FunghiClearTM heeft geen farmaceutisch, metabool of immunologisch effect op het lichaam.

      Er zijn geen ernstige bijwerkingen van het product gemeld. In zeldzame gevallen kan een gebruiker echter een allergische reactie krijgen op een van de actieve ingrediënten. Als u een allergische reactie ervaart na het aanbrengen van FunghiClearTM, stop dan met het gebruik FunghiClearTM onmiddellijk en neem contact op met uw zorgverlener.