Verzending

VERZENDING VIA DPD

FunghiClear™ werkt samen met DPD. Samen streven wij ernaar om je bestelling binnen één a twee werkdag te leveren. 

Wanneer jouw bestelling verzonden wordt, ontvang je van ons een e-mail met daarin een tracking nummer. Met het tracking nummer kan je de bestelling eenvoudig volgen op de tracking website van DPD. Op deze manier kun je precies zien waar je pakketje is, en wanneer het wordt bezorgd. 

Wij doen ons uiterste best bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. Check de actuele status van je bestelling in je account.

Mocht je niet thuis zijn op het moment van bezorging, dan zal de bezorger proberen het pakket bij de buren aan te bieden. Als de buren het pakket in ontvangst hebben genomen, zal de bezorger een kaartje bij jou in de brievenbus doen met daarop het huisnummer waar het pakket is afgeleverd.

Tip! Ben je niet vaak thuis? Laat je bestelling dan afleveren op je werk, bij familie of kennissen.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten bedragen € 2,95 per bestelling en bij besteding boven de €30,- betaal je geen verzendkosten.

BUITENLANDSE ZENDINGEN

Woon je in België, bestel via funghiclear.be. Voor overige landen kan je bestellen via funghiclear.com.

NIET LEVERBARE ARTIKELEN

Wij streven ernaar alle bestelde artikelen te leveren. Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan word je hier per e-mail van op de hoogte gesteld. Wij zorgen er dan voor dat het bedrag binnen twee tot drie werkdagen op je rekening wordt teruggestort.