Nieuw! Wekelijkse column: Vraag het Carla

Mijn naam is Carla en ben 15 jaar werkzaam als pedicure. In het begin kreeg ik mijn klanten via de zorg vereniging. Veel probleemvoeten heb ik al behandeld en ervaring gekregen. Mijn werkwijze is dat ik ruimte maak voor persoonlijke aandacht. Zodat ik ook voetadvies kan geven voor wat bij de persoon het beste past want iedereen is verschillend. Met wederzijds overleg komen we dan tot verbetering van de voeten. Klanten die alleen voor ontspanning en verzorging van de voeten komen zijn ook van harte welkom. Om wekelijks een paar behandelingen te beschrijven daar heb ik veel zin in. Vragen over voetproblemen te beantwoorden daar wil ik mij met veel goede energie mijn best voor doen.

Lieve groeten voor uw voeten,

Carla
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

  • Manuka

  • Mint

  • Lavendula

  • Basil

Talk about your brand

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.