Succesverhaal van een vaste klant

Een half jaar geleden begon deze klant met FunghiClear. Omdat hij een gevoelige huid heeft adviseerde ik hem om 2 x per week te sprayen voeten en nagels en schoenen en na het douchen insmeren met een voetcrème. Het resultaat is heel goed. Minder velletjes minder kalkontwikkeling. Voorheen wilde hij om de 7 weken komen maar nu kan het om de 9 weken omdat hij nu geen last heeft van z'n voeten en nagels. De voet ziet er ook minder kwetsbaar uit. Zo zie je dat het gebruik van FunghiClear verschillend kan zijn. FunghiClear doet altijd iets of het voorkomt schimmel of het ondersteund de genezing. Meneer heeft weer mooie voeten en daar ben ik als pedicure ook blij mee de behandeling is dan wat schoner en korter.

Groeten van Carla

Terug naar blog

1 reactie

Bij toeval kwam ik in contact met Norman Health Products @ Services B.V. in Amsterdam.
Hierdoor gebruik ik nu het product tegen voetschimmel ‘Funghi Clear’ en het geeft reeds na een aantal weken een zichtbaar resultaat. En het is prettig in gebruik, mede door de toegepaste sproeitechniek zodat je ook probleemloos de flacon op zijn kop kan gebruiken. Ook hun handgel is zeer aangenaam in gebruik.

Anton Meester

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

  • Manuka

  • Mint

  • Lavendula

  • Basil

Talk about your brand

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.