Over FunghiClear™ natuurlijke voetverzorging

Wat is FunghiClear™ Anti-schimmel Spray?

FunghiClear™ Anti-schimmel Spray is onze anti-schimmel spray voor de voeten met unieke eigenschappen en 100% natuurlijke actieve ingrediënten, zoals Manuka olie. FunghiClear™ Anti-schimmel Spray helpt om jouw voeten blij en gezond te maken door teennagelschimmel ("kalknagel"), voetschimmels en onychomycose te bestrijden en voorkomen. Uit onderzoek is gebleken dat FunghiClear™ bij regelmatig gebruik (minimaal 3 tot 4 maanden) tot de beste resultaten leidt.

Teennagelschimmel

Schimmelinfecties aan de teennagels zijn vaak hardnekkig en lastig te behandelen. Door de unieke samenstelling van FunghiClear™ Anti-schimmel Spray bereikt dit middel juist de plaatsen die andere middelen niet kunnen bereiken. FunghiClear™ Anti-schimmel Spray is een veilig, natuurlijk en effectief middel om schimmelinfecties aan de teennagels te behandelen. Dit is ook de reden dat professionele voetverzorgers, zoals (medisch) pedicures en podologen FunghiClear™ aanbevelen.


Wat is FunghiClear™ DeoSpray?

FunghiClear™ DeoSpray is ontwikkeld om sterk ruikende voeten en schoenen tegen te gaan. Ook in dit product wordt Manuka olie als ingrediënt gebruikt. Manuka olie helpt om schimmelgroei aan voeten, nagels en in schoenen af te remmen. De Lemongrass olie, die wordt gebruikt in FunghiClear™ DeoSpray, geeft de voeten en de schoenen weer een aangename geur.

FunghiClear™ DeoSpray gebruik je regelmatig op de voeten en in de schoenen om vervelende geuren te verminderen en te voorkomen.

 

manuka tree

De helende krachten van Manuka olie uit Nieuw-Zeeland

De basis van vele van onze producten is Manuka olie, een krachtig ingredient met anti-schimmel, anti-bacteriële, en anti-virale eigenschappen die uitvoerig zijn gedocumenteerd door de wetenschap. Het gebruik van Manuka olie voor medische doeleinden is al veel langer bekend bij de Maori, de originele bewoners van Nieuw Zeeland. Onze anti-schimmel spray baseert zijn effectiviteit op de unieke eigenschap om schimmelinfecties te bestrijden en te voorkomen. Ook voor onze DeoSpray gebruiken wij Manuka olie als één van de essentiële ingrediënten.