FAQ

FunghiClear™ doet haar best om bestellingen binnen uiterlijk 48 uur te leveren. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat het verzenden van een bestelling iets langer op zich laat wachten. In dat geval neemt onze klantenservice contact met u op. Heeft u vragen over leveringen? Dan kunt u zelf ook contact opnemen met onze klantenservice via: contact@funghiclear.nl

Het is natuurlijk altijd vervelend dat je niet tevreden bent over een product. Wij doen ons best om je naar tevredenheid te helpen. Onze retourprocedure is helder en overzichtelijk.

Ja. FunghiClearTM is een antischimmelspray die 100% natuurlijke actieve ingrediënten bevat. Het is gebruikt voor plaatselijke toepassing om schimmelinfecties van de teennagels en voeten te bestrijden en te voorkomen. FunghiClearTM heeft geen farmaceutisch, metabolisch of immunologisch effect op het lichaam. Het verandert de externe omgeving van de schimmel waardoor het onmogelijk wordt om te gedijen. FunghiClearTM is geen geneesmiddel en wordt ook niet oraal ingenomen, het product wordt plaatselijk aangebracht naar geïnfecteerde delen van tenen en voeten. Als product met 100% natuurlijke actieve ingrediënten en zonder farmacologische, immunologische of metabolische effecten, wordt FunghiClearTM als veilig beschouwd voor moeders die borstvoeding geven. Praat met uw zorgverlener voor verder advies en bij het gebruik van FunghiClearTM lees altijd het etiket.

Help topics

Bestelling
Gebruik

Contact

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op Contact