Kalknagels behandelen

FunghiClear™, de beste behandeling tegen kalknagels

Uitsluitend natuurlijke ingrediënten, waaronder Manuka-olie

FunghiClear™ is een antischimmelspray met unieke eigenschappen. Het product is met de grootst mogelijke zorg samengesteld uit enkel natuurlijke ingrediënten, waaronder Manuka-olie. De spray helpt om de huid in goede conditie te brengen. Het bestrijdt bestaande overlast en voorkomt nieuwe (her-)infectie van voet- en nagelschimmel (kalknagels).

Aanbevolen door pedicures en professionele voetverzorgers
In Nederland is FunghiClear™ te koop via onze webshop op funghiclear.nl, of via de professionele voetverzorgers en pedicures.

Handige “up-side-down”sprayflacon
Tweemaal per dag de nagels insprayen, bij het opstaan en bij het naar bed gaan.

Voor slechts € 20,95 heeft u snel weer mooie nagels
Voor een goed en langdurig resultaat adviseren wij om minimaal drie tot vier maanden dagelijks te behandelen.

Uitsluitend natuurlijke ingrediënten
Van Manuka-olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek wijst uit dat de schimmelremmende werking van Manuka-olie zeer sterk is.

FunghiClear™ heeft een aangename geur
Dit is één van de bijkomend voordelen van Manuka-olie.

ACTIE | Bestel 3 sprays en ontvang 10% korting

Binnenkort weer beschikbaar

Wat onze klanten zeggen

"Ik heb denk ik al ong 10 jaar kalknagels.
Nu ik FungiClear gebruikt gaat het weg maar wel langzaam, Ik ben heel blij dat ik nu iets gebruikt wat helpt, heb al zoveel middelen geprobeerd . FungiClear bevalt me goed."

B.W.

Wat is Manuka-olie

Manuka-olie is een natuurlijke essentiële olie die wordt gewonnen uit de Manuka boom in Nieuw-Zeeland. De plant is familie van de Melaleuca Alternifolia waaruit Tea Tree-olie gewonnen wordt. Veel mensen zijn allergisch voor Tea Tree-olie, maar niet voor de Manuka-olie.

Van Manuka-olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek wijst uit dat de schimmelremmende werking van Manuka-olie zeer sterk is. Bijkomend voordeel is dat Manuka-olie een aangename geur heeft.

​Dit extract vormt de basis voor FunghiClear™, en kan heel goed worden ingezet bij de cosmetische en medische voetverzorging zoals: voetschimmels, wratten, diabetische voeten, eczeem, etc.

Manuka-olie, Basilicum-olie, Mentha-Piperita-olie en Lavandula-olie zijn de vier hoofdingredieënten van FunghiClear. Elk natuurlijk ingrediënt is zorgvuldig gekozen, met elk hun eigen unieke eigenschap. FunghiClear® heeft geen invloed op het microbioom van de huid en/of de nagel.