Zwemmerseczeem

FunghiClear™, de beste behandeling tegen zwemmerseczeem

Uitsluitend natuurlijke ingrediënten, waaronder Manuka-olie

FunghiClear™ is een antischimmelspray met unieke eigenschappen. Het product is met de grootst mogelijke zorg samengesteld uit enkel natuurlijke ingrediënten, waaronder Manuka-olie. De spray helpt om de huid in goede conditie te brengen. Het bestrijdt bestaande overlast en voorkomt nieuwe (her-)infectie van zwemmerseczeem.

Aanbevolen door pedicures en professionele voetverzorgers
In Nederland is FunghiClear™ te koop via onze webshop op funghiclear.nl, of via de professionele voetverzorgers en pedicures.

Handige “up-side-down”sprayflacon
Tweemaal per dag de nagels insprayen, bij het opstaan en bij het naar bed gaan.

Voor slechts € 20,95 heeft u snel weer mooie nagels
Voor een goed en langdurig resultaat adviseren wij om minimaal drie tot vier maanden dagelijks te behandelen.

Uitsluitend natuurlijke ingrediënten
Van Manuka-olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek wijst uit dat de schimmelremmende werking van Manuka-olie zeer sterk is.

FunghiClear™ heeft een aangename geur
Dit is één van de bijkomend voordelen van Manuka-olie.

ACTIE | Bestel 3 sprays en ontvang 10% korting

Sold out

Wat onze klanten zeggen

"Het helpt echt. Maar je moet wel even geduld hebben. Na een week of 4 merk je het effect. Meer effect dan ik ooit heb gehad met andere producten. Dus echt even volhouden!"

A. Boelen

Wat is Manuka-olie

Manuka-olie is een natuurlijke essentiële olie die wordt gewonnen uit de Manuka boom in Nieuw-Zeeland. De plant is familie van de Melaleuca Alternifolia waaruit Tea Tree-olie gewonnen wordt. Veel mensen zijn allergisch voor Tea Tree-olie, maar niet voor de Manuka-olie.

Van Manuka-olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek wijst uit dat de schimmelremmende werking van Manuka-olie zeer sterk is. Bijkomend voordeel is dat Manuka-olie een aangename geur heeft.

​Dit extract vormt de basis voor FunghiClear™, en kan heel goed worden ingezet bij de cosmetische en medische voetverzorging zoals: voetschimmels, wratten, diabetische voeten, eczeem, etc.

Manuka-olie, Basilicum-olie, Mentha-Piperita-olie en Lavandula-olie zijn de vier hoofdingredieënten van FunghiClear. Elk natuurlijk ingrediënt is zorgvuldig gekozen, met elk hun eigen unieke eigenschap. FunghiClear® heeft geen invloed op het microbioom van de huid en/of de nagel.